Op zoek naar betrouwbaarheid webshop controleren?

Webshop Trustmark Safe and Reliable.
Home News The quality mark The quality mark code of conduct Contact In het Nederlands. Webshop Keurmerk luidt noodklok Telegraaf 29 en 31 oktober 2016 Scroll omlaag voor alle artikelen. Free review system for all members of Webshop Trustmark. EMOTA the European eCommerce Association and the Foundation Webshop Trustmark Webshop Keurmerk the eCommerce association from The Netherlands are pleased to announce that the Dutch association is joining the European umbrella organisation. In addition to joining EMOTA Webshop Trustmark will also join the EMOTA European Trustmark. Verkiezing Logistieke Webshop van het Jaar 2016 inschrijving kandidaten.
Checklist om veilig online te kopen Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Neem dan eerst contact op met het bedrijf. Bewaar alle correspondentie met het bedrijf zorgvuldig. Kom je er samen toch niet uit ga dan naar de Geschillencommissie Thuiswinkel of de geschillencommissie van Webshop Keurmerk als de webwinkel bij 1 van de 2 aangesloten is. Een andere plek om te klagen over webwinkels en ander bedrijven is Klachtenkompas.nl. Bij het kopen bij bol.com moet je opletten of je bij bol.com zelf of een externe verkoper koopt. Als het om een andere verkoper gaat ligt de verantwoordelijkheid net als de klachtenafhandeling bij de externe partij. Online winkelen in Nederland of daarbuiten? Wanneer je onbewust iets bestelt van een webshop buiten de EU van boven de 21 zijn invoerkosten van toepassing.
Check betrouwbaarheid webshops met de Online Shopscan ConsuWijzer.nl.
Praktisch advies van de overheid over uw rechten als consument. Check betrouwbaarheid webshops met de Online Shopscan. Dit is een artikel uit 2013. De informatie is mogelijk verouderd. Zoekt u actuele informatie? Kijk dan in de blauwe kolom aan de rechterkant van dit artikel. Daar staan links naar meer informatie over dit onderwerp. Afgelopen weekend was er in het nieuws veel aandacht voor oplichting via internet. Onder andere op RTL Nieuws. Gelukkig kunt u zelf het nodige doen om de kans op een probleem te verkleinen. Bijvoorbeeld met hulp van de ConsuWijzer Online Shopscan.
Hieraan herken je een betrouwbare webshop 5 Tips!
Klantbeoordelingen zijn natuurlijk een goede graadmeter om te controleren of een webshop betrouwbaar is. Heeft een webshop veel positieve reacties dan kun je ervan uitgaan dat het hier gaat om een betrouwbare webshop. Controleer altijd of het hier gaat om klantbeoordelingen die zijn verkregen via een onafhankelijke klantbeoordeling partij bijvoorbeeld Kiyoh. Deze klantbeoordelingen zijn vrijwel niet te manipuleren door internetcriminelen en geven dus een goed beeld van de betrouwbaarheid van een webshop. Een reviewpagina die eruitziet als een gastenboek is vandaag de dag dus niet echt betrouwbaar. Een betrouwbare webshop laten maken?
Consumenten Zelf de betrouwbaarheid controleren van een webwinkel.
In veel gevallen zijn deze webwinkels van mening dat een keurmerk enkel extra kosten met zich mee brengt en geen extra meerwaarde biedt. U als consument kunt eenvoudig controleren of een webwinkel betrouwbaar is. Dit kan aan de hand van de volgende stappen. Is het duidelijk met wie u zaken doet? Staat het adres telefoonnummer kamer van koophandel nummer KVK vermeldt? Krijgt u ook daadwerkelijk gehoor wanneer u belt? Klopt het KVK nummer? Bedrijven dienen een KVK nummer te hebben. Controleer dit kvk nummer via KVK.nl. De gegevens van de KVK moeten overeen komen met de adresgegevens op de website. Wat zijn de ervaringen van anderen? Wellicht zijn er ervaringen van andere klanten.
Weet direct welke webwinkels betrouwbaar zijn. WebWinkelChecker.
WebWinkelChecker is een gratis hulpmiddel dat direct toont of een webwinkel betrouwbaar is wanneer je deze bezoekt.
Hoe kun je betrouwbare webwinkels onderscheiden van nep-webwinkels? Thuiswinkel.org.
Neem contact met ons op via. De verkoper is geen lid van Thuiswinkel.org. Wanneer je iets bestelt bij een webwinkel die geen lid is van Thuiswinkel.org kun je op verschillende manieren controleren of het een betrouwbare webshop of een nep-shop is. Google even het is raadzaam om rekeningnummers of namen van de webwinkel te Googelen als er al eerder mensen door deze webwinkel zijn opgelicht of als er veel klachten zijn zul je dit vaak te zien krijgen. Verdacht webadres URL wanneer een webadres van een bekende webshop een toevoeging heeft zoals korting deals sale moet je het webadres goed controleren in onze ledenlijst. Dergelijke toevoegingen worden vaak door oplichters gebruikt.

Contacteer ons