Meer resultaten voor nationale autopas

Stichting Nationale Autopas Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. De Stichting Nationale Autopas is een Nederlandse stichting die de kilometerstand registreert van elke auto die wordt aangeboden voor onderhoud reparatie taxatie en keuring. Het is sinds 1999 een wettelijk verplicht onderdeel van de algemene periodieke keuring apk. De registratie vindt plaats om fraude met kilometerstanden te voorkomen en daarmee bij te dragen aan een grotere zekerheid over gebruikte auto's.
Nationale Auto Pas is fraudegevoelig en gedateerd Autoblog.nl.
Auteur ted gepost 05-10-2007 om 1100 53 Reacties. Ik heb een vervelende eigenschap die je als journalist volgens mij altijd moet hebben. Ik kijk altijd met een héél kritische instelling naar alles wat er op de markt komt. Toen de Nationale Auto Pas in 1991 werd geïntroduceerd gebaseerd op mijn idee uit 1983 dat ik samen met de ANWB publiceerde had ik dus ook de nodige vraagtekens. Het initiatief is natuurlijk goedbedoeld maar is het fraudegevoelig of waterdicht?
Nationale auto pas ANWB.
Mijn producten en diensten. Niet altijd komt de kilometerstand overeen met het werkelijk aantal gereden kilometers. Hoe is te controleren of de kilometerstand logisch is? De RDW beheert deze database met kilometerstanden. Deze taak is overgenomen van de Nationale Auto Pas. Wat is de NAP. NAP staat voor Stichting Nationale Auto Pas. Dit was een organisatie die fraude met de kilometerstanden tegenging. Sinds 1991 verzamelde zij in samenwerking met de RDW kilometerstanden van bijna alle auto's in Nederland. Deze databank wordt nu beheerd door de RDW.
Nationale Autopas Autobedrijf de Waal.
Stichting Nationale Autopas bestrijdt en voorkomt fraude met kilometertellers. Al onze occasions worden afgeleverd met NAP certificaat. Op dit certificaat staan de geregistreerde tellerstanden van een auto met de daarbij horende data van registratie. Aan de opbouw van deze historie is te zien of de huidige tellerstand van een auto logisch verklaarbaar is. Een correcte kilometerstand is namelijk belangrijk voor de waardebepaling van een auto. U koopt wellicht een kat in de zak wanneer u een auto koopt waarvan de kilometerhistorie niet aantoonbaar is? Sinds 2015 beheert de RDW de tellerstanden.
NAP Nationale autopas Particulier Auto verkopen.
Technisch in orde maken. Als je een auto verkoopt met een NAP dan is dan een toegevoegde waarde. De NAP Nationale Autopas is een registratiesysteem waarbij de kilometerstanden worden geregistreerd bij elk garagebezoek. Op deze manier kun je achterhalen of een auto echt kilometerstanden heeft en dat ze niet zijn teruggedraaid. 5 op de 100 autos heeft een teruggedraaide kilometerteller. Een auto met minder kilometers op de teller is meer geld waard. Vanaf 1 januari 2014 is terugdraaien van de kilometerstand verboden geworden in Nederland.
NAP check voor kilometerstand controleren Kilometerstand controleren met Nationale Autopas in de RDW database.
Select your bank ABN AMRO. Voer het kenteken in en check de tellerstand en waarde. Op onze website vind je onder andere informatie over. Op deze pagina lees je hoe kilometer correctie werkt en hoe je dit volgens de richtlijnen bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer RDW. De RDW check is een online check waarmee je kunt controleren of de kilometerstand van een auto logisch of onlogisch is. Op deze pagina leggen wij jou uit hoe jij een auto kilometerstand kunt controleren en NAP aanvragen.
Nationale Autopas.
Werken bij De Rijk. Maak direct een afspraak. NAP is de afkorting van Nationale Autopas. NAP bestrijd en voorkomt kilometerstand fraude en geeft duidelijkheid over de kilometerstand van de auto voordat u de auto koopt. Al ruim 20 jaar verzameld NAP kilometergegevens van vrijwel alle auto s in Nederland en bouwt hiermee een kilometerstand historie op. Op vrijwel al onze occasions. Bij vrijwel al onze occasions geven wij een NAP certificaat af waarbij wij u verzekeren dat de kilometerstand juist is. Op deze wijze geeft Automobielbedrijf Jos de Rijk Etten-Leur u nog meer zekerheid bij de aankoop van uw occasion.

De RDW heeft die taak overgenomen. Ook heeft het de taak overgenomen om informatie te geven over tellerstanden. Alle informatie hierover vindt u op de website van de RDW. De tellerstand van een voertuig heeft invloed op de prijs de onderhoudscondities en de veiligheid van een voertuig. 5% van de gebruikte auto's in Nederland heeft een opzettelijk teruggedraaide teller. En dat terwijl het terugdraaien van tellers sinds 1 januari 2014 verboden is. Als consument of erkenninghouder wilt u weten of de tellerstand klopt van het voertuig dat u wilt kopen. De RDW verzamelt tellerstanden van personenvoertuigen en lichte bedrijfswagens. Hierdoor ontstaat er bij zo'n voertuig een reeks tellerstanden normaalgesproken is dit een oplopende reeks.

Contacteer ons