Resultaten voor kenteken controle

Kenteken check RDW in 5 seconden Gratis info!
Voer een kenteken check uit om alle informatie over uw of een andere auto te achterhalen. De gegevens van uw voertuig zijn allemaal bekend bij het RDW. Door middel van uw kenteken kun u deze zelf benaderen. Om dit gemakkelijk te maken hebben wij een speciale check ontwikkeld die het erg gemakkelijk maakt snel bij de gegevens te komen. Een aantal punten die weergegeven zullen worden zijn. Laatste tenaamstelling APK vervaldatum. Vermogen in PK en KW. Wegenbelasting in verschillende provincies. Zoek ook andere autos op.
VWE voertuiginformatie en documentatie.
Klik hier om de rest-BPM te berekenen Deze kentekenbox ook op je eigen website? Dit veld is verplicht vul een waarde in Vul een geldig kenteken in. 13 december 2016 Nieuwe en bijgewerkte calculatiemodellen december 2016. 13 december 2016 SilverDAT calculate fantoomlijst december 2016. Je handelsvoorraad is niet meer over of onderverzekerd. Het nieuwe alles-in-1 systeem voor al je zaken rondom auto in en verkopen en onderhoud. Bestel je milieusticker direct online tegen het laagste tarief. Maandag t/m vrijdag 8.00 tot 21.00 uur.
RDW kenteken check Eenvoudig snel en gratis opvragen.
Bekijk alle voertuiggegevens Vraag de correcte kilometerstand op. Bekijk de APK vervaldatum Vraag gratis een bod op voor je auto. Kijk wat de beste autoverzekering is voor uw situatie. Bereken gratis de waarde van je auto.
Kentekenplaten FOD Mobiliteit.
Op 16 november 2010 werd de nieuwe kentekenplaat naar Europees formaat in Belgiƫ ingevoerd. Deze werd vergezeld van een nieuw zandkleurig kentekenbewijs van formaat A4. Het formulier aanvraag tot inschrijving van een voertuig werd bij deze gelegenheid eveneens aangepast.
Kenteken check Gratis alle kentekengegevens opvragen.
Natuurlijk is het ook mogelijk dat u buiten de APK keuring onderhoud aan uw voertuig moet uitvoeren. Zoals u kunt lezen bespaart het uitvoeren van een RDW kenteken check u veel tijd en geld. Wanneer u dus specifiek informatie over een kenteken of nummerplaat wilt opzoeken dan kunt u ten allentijd gebruik maken van onze tool op de website. De tool haalt de laatste actuele informatie vandaan bij het RDW welke de meest accurate voertuiggegevens weergeeft. Een kenteken opzoeken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Contacteer ons