Op zoek naar Nummerplaat?

LIN-799 Nummerplaat.
Bestel nu uw nummerplaat bij ons. Indien u dit besteld op een werkdag voor 16.00u dan wordt uw nummerplaat de volgende werkdag geleverd!
Kentekenplaat Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Een kentekenplaat nummerplaat of nummerbord is een onderdeel van het kenteken van een voertuig. De kentekenplaat bevat een in een bepaald land uitgegeven unieke combinatie van letters en/of cijfers aan de hand waarvan men de eigenaar van het voertuig kan traceren alsmede de technische specificaties van het voertuig. Het monteren van een kentekenplaat op een auto is vrijwel overal ter wereld verplicht. De afmetingen kleurstelling en locatie van de kentekenplaten kan per land en per soort voertuig verschillen. Het aantal kentekenplaten per auto is één aan de achterkant of twee aan de voor en aan de achterkant. Kentekenplaten hebben vaak een reflecterende achtergrond. Komt men met het voertuig in het buitenland dan moet de kentekenplaat worden aangevuld met een landteken.
Nummerplaten Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Hoe kan ik een gepersonaliseerde nummerplaat kopen? Mag een wagen in België een buitenlandse nummerplaat hebben? Wat moet ik doen bij verlies of diefstal van mijn nummerplaat? Bij diefstal of verlies van uw nummerplaat moet u naar de politie gaan. De politie bezorgt u een attest dat u onvrijwillig niet meer in het bezit bent van uw nummerplaat. De politie zal de kentekenplaat seinen. Op dat moment wordt tegelijk uw kentekenplaat automatisch uit het voertuigenregister geschrapt. U moet het attest dat u van de politie kreeg dus niet naar de DIV Dienst Inschrijving Voertuigen sturen. Bewaar het attest van de politie tot u van de DIV een schrappingsattest hebt gekregen en de verkeersbelasting geregeld is. Hoe kan ik een gepersonaliseerde nummerplaat kopen?
Een nummerplaat schrappen Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
We ondervinden connectiviteitsproblemen controleer of u nog een stabiele verbinding heeft met het internet. Uw aanvraag kan niet verwerkt worden door een technisch probleem. Mobiliteit en openbare werken. Lees deze pagina voor. Bent u niet meer in het bezit bent van uw voertuig en bent u ook niet van plan een ander voertuig te laten inschrijven? Of hebt u nog een oude Belgische kentekenplaat met 5 of 6 cijfers en letters die u niet mag gebruiken voor een ander voertuig? Bezorg dan de nummerplaat kentekenplaat aan de Dienst voor Inschrijving van Voertuigen DIV van de federale overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer. Zij zullen uw plaat schrappen uit het voertuigenregister.
Belgisch kenteken Wikipedia.
Voor de invoering van de Europese nummerplaten werd rood gebruikt in plaats van robijnrood. De combinatie kan bestaan uit letters cijfers en s. De volgorde hiervan hangt af van de periode waarin de nummerplaat is uitgereikt. De kentekenplaat is gekoppeld aan een voertuig en de eigenaar ervan. 1 Geschiedenis van het Belgische kenteken. 3 Nieuwe nummerplaat naar Europese standaard. 4.1 De verboden lijst. 5.1 Nummerplaten die het Europese model volgen. 5.2 Nummerplaten die het Europese model niet volgen. Geschiedenis van het Belgische kenteken bewerken. België voerde de verplichting in om automobielen met een nationale nummerplaat te voorzien vanaf 1899.
Nummerplaat.
Nummerplaat Belgium.be.
Personen met een handicap. Home Mobiliteit Voertuigen Inschrijving Nummerplaat. Na de inschrijving van uw voertuig ontvangt u een kentekenbewijs en kentekenplaat. Verschillende groepen personen hebben een bijzondere nummerplaat. De auto van een parlementslid is bijvoorbeeld te herkennen aan een nummerplaat die bestaat uit de letter P en een cijfer terwijl bij diplomaten het kenteken met de letters CD begint. De directie Wegverkeer reikt voor elk ingeschreven voertuig één nummerplaat uit aan de aanvrager van de inschrijving. De nummerplaat heeft vaste afmetingen en is onderworpen aan strikte bepalingen. Als u wilt kunt u kiezen voor een geïndividualiseerde nummerplaat waarin bijvoorbeeld uw initialen verwerkt zijn.

Contacteer ons