Resultaten voor betrouwbaarheid site controleren

Kopen via het Internet?
Waar u zeker aan moet denken. Om onaangename verrassingen te vermijden moet u altijd eerst de betrouwbaarheid van de site controleren. U kunt dit doen met behulp van het instrument Howard van het ECC maar u kunt natuurlijk ook zelf enkele elementaire zaken checken. Vóór de transactie controleert u. of het bedrijf achter de website duidelijk identificeerbaar is bijvoorbeeld of het een geografisch adres heeft en een vast telefoonnummer dat daadwerkelijk aangesloten is. of het bedrijf geregistreerd is met een geldig ondernemingsnummer dit kan via de VIES-site van de Europese Commissie. wat andere gebruikers zeggen over de betrouwbaarheid van de site op discussiefora e.d.
Hoe controleer je de betrouwbaarheid van een website? Pc en Internet Tips en tricks.
Het doel van de site. De duidelijkheid van de gegeven informatie denk hierbij aan objectiviteit inzicht etc. De toon van de website zakelijk commercieel persoonlijk. Onderhoud van de site wordt de site vaak ge-update werken links nog? Hoe professioneel wordt de website weergegeven? Let op het tekstgebruik op de website. De eigenschappen van de tekst kunnen ook al een goede indruk geven van de betrouwbaarheid van een website. De mate van spel en typefouten in de tekst. Zitten er in de tekst veel fouten dan kun je twijfels plaatsen of de website veilig is. De opbouw van de tekst. De onderbouw van de conclusies die gemaakt zijn in de tekst. De actualiteit van de website.
Betrouwbaarheid van een internetbron.
Voor com net edu biz info en meer controleren bij Internic. Andere domeinen kijk op de Noorse webpagina van Norid. Probeer op de site te achterhalen wie er achter de site zit en waarom. kijk naar Over ons About us in de Help-afdeling of ergens onder aan de voorpagina. Niet alle informatie op de site van een bedrijf of universiteit heeft het goedgekeurd-stempel van de organisatie. Let op adressen waar een tilde in voorkomt of informatie die staat op adressen met de woorden members of users. Het gaat dan meestal om particuliere pagina's. Deze informatie kan evengoed betrouwbaar zijn maar mag niet worden toegeschreven aan universiteit of organisatie. Is de informatie ondertekend met een naam of een e-mailadres?
PCLeek Controleer websites op veiligheid en betrouwbaarheid.
We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media adverteren en analyse. Meest gelezen nieuws en Info. Doe het zelf tips. Muziek van 1960 t/m 1970. Muziek van 1971 t/m 1980. Muziek van 1981 t/m 1990. Muziek van 1991 t/m 2000.
Hoe kun je betrouwbare webwinkels onderscheiden van nep-webwinkels? Thuiswinkel.org.
Hoe kun je betrouwbare webshops onderscheiden van nep-shops? Shop verstandig check het online keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Je kunt op twee manieren eenvoudig controleren of een webwinkel werkelijk lid is van Thuiswinkel.org en je dus veilig kunt shoppen. Zoek de webwinkel op in onze ledenlijst. Klik op het Thuiswinkel Waarborg-logo dat op de webwinkel wordt getoond. Onderstaande logo's moeten leiden naar de officiële Thuiswinkel Waarborg certificaatpagina. Let op nep-logo's en nep-certificaten in omloop. Helaas komt het soms voor dat malafide partijen onterecht het Thuiswinkel Waarborg-logo tonen en zelfs certificaatpagina's namaken. Klik daarom altijd op het logo om te controleren of deze doorlinkt naar een officiële certificaatpagina op de website van Thuiswinkel.org.
Hoe herken je een betrouwbare website? ZDNet.be.
Een site in correct Nederlands is geen garantie op betrouwbaarheid maar wanneer de site van een bekend merk u zo gebrekkig aanspreekt dan zit u waarschijnlijk verkeerd. 3 Controleer op DNS.be. DNS.be is de beheerder van de be websites. Op hun site kan je heel snel een be-site ingeven en vervolgens opvragen wie ze heeft geregistreerd. Voor Nederlandse websites kan dit op SIDN.nl. Ken je de Amerikaanse of wereldwijde site van een merk? Ga dan eerst naar daar en kijk naar welke site zij je doorverwijzen om te kopen in België. 5 Controleer het certificaat.

Contacteer ons