Meer resultaten voor betrouwbaarheid site controleren

PCLeek Controleer websites op veiligheid en betrouwbaarheid.
We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media adverteren en analyse. Meest gelezen nieuws en Info. Doe het zelf tips. Muziek van 1960 t/m 1970. Muziek van 1971 t/m 1980. Muziek van 1981 t/m 1990. Muziek van 1991 t/m 2000.
Hoe herken je een betrouwbare website? ZDNet.be.
Een site in correct Nederlands is geen garantie op betrouwbaarheid maar wanneer de site van een bekend merk u zo gebrekkig aanspreekt dan zit u waarschijnlijk verkeerd. 3 Controleer op DNS.be. DNS.be is de beheerder van de be websites. Op hun site kan je heel snel een be-site ingeven en vervolgens opvragen wie ze heeft geregistreerd. Voor Nederlandse websites kan dit op SIDN.nl. Ken je de Amerikaanse of wereldwijde site van een merk? Ga dan eerst naar daar en kijk naar welke site zij je doorverwijzen om te kopen in België. 5 Controleer het certificaat.
Hoe controleer je de betrouwbaarheid van een website? Pc en Internet Tips en tricks.
Het doel van de site. De duidelijkheid van de gegeven informatie denk hierbij aan objectiviteit inzicht etc. De toon van de website zakelijk commercieel persoonlijk. Onderhoud van de site wordt de site vaak ge-update werken links nog? Hoe professioneel wordt de website weergegeven? Let op het tekstgebruik op de website. De eigenschappen van de tekst kunnen ook al een goede indruk geven van de betrouwbaarheid van een website. De mate van spel en typefouten in de tekst. Zitten er in de tekst veel fouten dan kun je twijfels plaatsen of de website veilig is. De opbouw van de tekst. De onderbouw van de conclusies die gemaakt zijn in de tekst. De actualiteit van de website.
Betrouwbaarheid van een internetbron.
Voor com net edu biz info en meer controleren bij Internic. Andere domeinen kijk op de Noorse webpagina van Norid. Probeer op de site te achterhalen wie er achter de site zit en waarom. kijk naar Over ons About us in de Help-afdeling of ergens onder aan de voorpagina. Niet alle informatie op de site van een bedrijf of universiteit heeft het goedgekeurd-stempel van de organisatie. Let op adressen waar een tilde in voorkomt of informatie die staat op adressen met de woorden members of users. Het gaat dan meestal om particuliere pagina's. Deze informatie kan evengoed betrouwbaar zijn maar mag niet worden toegeschreven aan universiteit of organisatie. Is de informatie ondertekend met een naam of een e-mailadres?
SSL Site Check Tool Controleer de SSL beveiligde verbinding van uw of een andere website!
De makkelijkste manier om uw website te beschermen is door middel van een SSL certificaat. SSL is een manier om veilig gegevens over het internet uit te wisselen. Hier kunt u controleren of een site beschikt over een dergelijk certificaat. Als dit het geval is kunt u o.a. de sterkte van de versleuteling zien en de vervaldatum. Bovendien geven wij aan of het SSL certificaat goed is geïnstalleerd eventueel gebruik maakt van een niet-betrouwbare sleutel of is uitgegeven door een instantie waarvan aan de betrouwbaarheid kan worden getwijfeld. Vul hieronder een url in waarvan u de beveiliging wilt controleren.
Checklist om veilig online te kopen Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Voert de webwinkel een keurmerk? Klik dan niet op het keurmerk op de site van de webwinkel. Ga naar de website van het keurmerk en zoek daar de webwinkel en bijbehorende domeinen op. Weet je niet of een webwinkel betrouwbaar is? Je kunt zoeken naar ervaringen van andere consumenten met de betreffende webwinkel. Je kunt ook kijken of er op Klachtenkompas.nl veel klachten zijn. Er zijn veel verschillende methodes om online te betalen. De manieren lopen uiteen in werking en hebben ieder hun eigen risico's of juist een extra vangnet voor als het misgaat.
Kopen via het Internet?
Waar u zeker aan moet denken. Om onaangename verrassingen te vermijden moet u altijd eerst de betrouwbaarheid van de site controleren. U kunt dit doen met behulp van het instrument Howard van het ECC maar u kunt natuurlijk ook zelf enkele elementaire zaken checken. Vóór de transactie controleert u. of het bedrijf achter de website duidelijk identificeerbaar is bijvoorbeeld of het een geografisch adres heeft en een vast telefoonnummer dat daadwerkelijk aangesloten is. of het bedrijf geregistreerd is met een geldig ondernemingsnummer dit kan via de VIES-site van de Europese Commissie. wat andere gebruikers zeggen over de betrouwbaarheid van de site op discussiefora e.d.

Contacteer ons